Personvernerklæring

Personvernerklæring for Tandberg MC AS

Når det brukes «Tandberg MC», «vi», «oss» eller «vår» i erklæringen nedenfor menes Tandberg MC AS.

Dersom du gjennomfører kjøp i vår nettbutikk, oppretter bruker på «min konto» i nettbutikken eller på annen måte gir oss personlige opplysninger som er nødvendige for ditt kundeforhold, vil dine personopplysninger bli behandlet av oss. For Tandberg MC er det viktig at denne behandlingen foregår på en trygg og sikker måte, og at du som kunde har kontroll over hvilke personopplysninger vi til enhver tid besitter om deg og hvem som har tilgang på disse. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart.

Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på kundeservice via e-post til salg@tandbergmc.no. Du kan også når som helst kontakte oss via https://nettbutikk.tandbergmc.com/kontakt-oss/ eller endre dine opplysninger på din personlige side: https://nettbutikk.tandbergmc.com/min-konto/.

1. HVEM ER VI?

Tandberg MC AS

Org.nr.: 999 340 229 MVA

Adresse:

Gravfossveien 15

3360 Geithus

E-post: salg@tandbergmc.no
Telefon: 958 78 036 (man-fre 10-16)

Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Tandberg MC er Thomas Tandberg, som kan kontaktes på e-post som nevnt ovenfor. Du kan kontakte oss med alle spørsmål du måtte ha om behandlingen av dine personopplysninger.

2. HVORFOR OG HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Vi samler inn og benytter dine personopplysninger for å gi deg en best mulig opplevelse når du handler av oss. I tillegg er personopplysninger vi samler inn, i alt det vesentlige, nødvendige for at du skal kunne handle fra oss. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  • Registrerer salgsordre i vår butikk. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.
  • Gjennomføre kjøp på nettbutikk.tandbergmc.com. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.
  • Opprette og administrere bruker på «Min Konto». Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av brukeravtalen med deg og gir deg blant annet tilgang til din ordrehistorikk.
  • Sende ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke.
  • Svare på henvendelser. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe kunden med spørsmålene.
  • Sikre gode kundeopplevelser på nettbutikk.tandbergmc.com ved bruk av informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her: https://nettbutikk.tandbergmc.com/informasjonskapsler-cookies/.

3. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE

Det kan hende vi deler dine personopplysninger med noen av våre samarbeidspartnere. Dette kan være være med våre logistikksamarbeidspartnere for å transportere varer og tjenester hjem til deg, leverandører av IT tjenester, tilbyder av produkter, tilbyder av revisjonstjenester, eller tilbyder av betalingstjenester.

I alle andre tilfeller deler vi ikke dine personopplysninger med tredjeparter, unntatt når vi er pliktig under loven, eller hvis vi har ditt uttrykkelige samtykke.

4. HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER?

Vi benytter såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen på nettsiden. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Du har muligheten til å hindre at vi plasserer slike informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Edge, Safari, Internet Explorer, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Ulempen med å deaktivere cookies i nettleseren din er at nettsiden ikke vil fungere optimalt. Grunnen er at formålet med de fleste informasjonskapslene vi benytter er å sørge for nettopp funksjonalitet på nettsiden, som for eksempel at nettsiden skal klare å huske hva du har lagt i handlekurven.  

For mer informasjon og en fullstendig liste over hvilke informasjonskapsler vi benytter, følg denne linken. 

5. LAGRINGSTID

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som er vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger som vi behandler i forbindelse med salg eller kjøpsavtale du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Tandberg MCs oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt, som for eksempel plikt til å føre regnskap.

6. DINE RETTIGHETER NÅR VI BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGER OM DEG

Tandberg MC verdsetter dine tilbakemeldinger. Her kan du se hvilke rettigheter du til enhver tid har og som du kan gjøre gjeldende ved å ta kontakt med oss: 

  • Trekke samtykke tilbake: Dersom du har gitt samtykke til å motta henvendelser fra oss om tilbud på våre varer og tjenester, kan du når som helst trekke dette samtykket tilbake. Vi har lagt til rette for at du enkelt kan reservere deg mot denne typen henvendelser i hver henvendelse fra oss. Samtykke kan også trekkes tilbake ved å kontakte kundeservice. 
  • Be om innsyn: Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. 
  • Be om retting eller sletting: Du kan også be oss om å rette feilaktige opplysninger vi har om deg eller be oss om å slette personopplysninger. Vi vil så langt som mulig imøtekomme en forespørsel om å slette personopplysninger, men vi kan ikke gjøre dette dersom det er tungtveiende grunner for ikke å slette, for eksempel at vi må lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn. Mange opplysninger kan du slette selv. Du kan for eksempel når som helst slette din profil hos oss. 
  • Dataportabilitet: Du kan be om dataportabilitet blant annet for personopplysninger du selv har gitt i medhold av samtykke eller som har vært nødvendig for inngåelse av kjøpsavtalen. 
  • Be om å begrense behandlingen og protestere mot deler av behandlingen. 
  • For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss via e-post salg@tandbergmc.no Du kan også når som helst endre dine opplysninger på din personlige side: https://nettbutikk.tandbergmc.com/min-konto/. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. 
  • Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg. 
  • Klage til tilsynsmyndigheten: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet.

Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.  

7. KLAGER

Du har ingen plikt til å gi Tandberg MC dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra oss, som beskrevet under punkt 1, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig forutsetning.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.