Om oss

Tandberg MC er en familiebedrift som tilbyr kvalitetsprodukter, god service og gode priser til hovedsaklig trial-, enduro- og motocrossmarkedet i Norge.

Vi startet i 2013 med å importere og selge Ossa trialsykler i Norge, men har etter det skaffet oss en lang rekke interessante merker (bl.a. GASGAS, TRS, Montesa, Vertigo, Electric Motion, GRO, Hebo). En sterk interesse for motorsykkelsport og idrett generelt blandt alle familiemedlemmene er motivasjonen bak dennen bedriften.

Tandberg MC er forhandler av GASGAS, som nylig ble en del av KTM Group (KTM, Husqvarna, GASGAS og WP).

GASGAS er verdensledende som trialsykkel-produsent med over 40% markedsandel globalt, men har også levert enduro-sykler på øverste hylle. I tiden fremover vil det komme mange spennende nyheter fra GASGAS, både Trial, Enduro og Motocross-sykler.

Vi importerer også trial-sykler fra TRS Motorcycles, Montesa, Vertigo og Electric Motion. TRS Motorcycles har på kort tid etablert seg som en solid produsent med Jordi Tarres og Adam Raga i spissen, og har nylig presentert spennende nyheter som bl.a. elektriske trialsykler for barn.

Åpningstider og kontaktinformasjon

Tandberg MC AS
Gravfossveien 15
3360 Geithus

Åpningstider i butikk:

man-fre (10-16) | tors (10-18)

Tlf: 32 99 10 01 (man-fre 10-16)

E-post: salg@tandbergmc.no

Org.nr.: 999 340 229 MVA