Om oss

Tandberg MC er en familiebedrift som tilbyr kvalitetsprodukter, god service og gode priser til hovedsaklig trial-, enduro- og motocrossmarkedet i Norge.

Vi startet i 2013 med å importere og selge Ossa trialsykler i Norge, men har etter det skaffet oss flere agenturer (bl.a. Gas Gas, TRS, Montesa, GRO, Hebo). En sterk interesse for motorsykkelsport og idrett generelt blandt alle familiemedlemmene er motivasjonen bak dennen bedriften.

Tandberg MC er Norges eneste importør av Gas Gas, Montesa, TRS Motorcycles, Kuberg, Hebo og GRO – alle velkjente produsenter i trialmiljøet.

Gas Gas er verdensledende som trialsykkel-produsent med over 40% markedsandel globalt, men leverer også enduro-sykler på øverste hylle.

Vi importerer også trial-sykler fra Montesa og TRS Motorcycles. Montesa som har udiskutabel kvalitet gjennom tilhørigheten til Honda. TRS Motorcycles har på kort tid etablert seg som en solid produsent med Jordi Tarres og Adam Raga i spissen.

Les mer om våre agenturer ved å klikke her.

Vi importerer også elektriske motorsykler fra Kuberg. El-motoren er jo ingen nyvinning, men det er batteri og lade-teknologien som har utviklet seg så mye de siste årene at dette begynner å bli interessant for de som ønsker å ha det moro på 2 hjul også. Gled dere til spennende nyheter med el-motor fremover!

Hebo er en utstyrsprodusent fra samme område i Girona som Gas Gas, og kommer med flere revulusjonerende trial- og enduroprodukter fremover.

Global Racing Oil spesialiserer seg på Racing og har flere produkter som viser seg å være i en helt egen klasse!

Åpningstider og kontaktinformasjon

Tandberg MC AS
Gravfossveien 15
3360 Geithus

Åpningstider i butikk:

man-tors (12-16) | ons (12-18)

Tlf: 958 78 036 (man-fre 10-16)

E-post: salg@tandbergmc.no

Org.nr.: 999 340 229 MVA