KUBERG START
Elektrisk trial/cross-sykkel fra Kuberg med 12,5″ hjul. Sykkelen er beregnet på barn fra 2-5 år. På sykkelen kan man justere motorkraft ut fra hvilket ferdighetsnivå føreren innehar, slik at dette er en fleksibel og trygg sykkel både for nybegynnere og de mer erfarne.

Kr 12.500

KUBERG TRIAL HERO
Elektrisk trialsykkel fra Kuberg med 16″ hjul. Sykkelen er beregnet på barn fra 4-8 år. På sykkelen kan man justere motorkraft ut fra hvilket ferdighetsnivå føreren besitter, slik at dette er en fleksibel og trygg sykkel både for nybegynnere og de mer erfarne.

Kr 19.500  TILBUD Kr 17.900 (*gjelder så langt lageret rekker)

KUBERG CROSS HERO
Elektrisk Motocross-sykkel fra Kuberg med 16″ hjul. Sykkelen er beregnet på barn fra 5-9 år. På sykkelen kan man justere motorkraft ut fra hvilket ferdighetsnivå føreren besitter, slik at dette er en fleksibel og trygg sykkel både for nybegynnere og de mer erfarne.

Kr 19.900  TILBUD Kr 18.500 (*gjelder så langt lageret rekker)

KUBERG CHALLENGER 20″

Challenger fra Kuberg er en elektrisk trialsykkel som fyller tomrommet mellom de små syklene for barn og en fullstørrelse trialsykkel. Sykkelen er beregnet på deg som er mellom 7 og 11 år. Kuberg Challenger er konstruert med kvalitetskomponenter i alle ledd og gir deg garantert en heftig opplevelse. Sjekk ut kuberg.com detaljert informasjon.

Kr 46.900

KUBERG CHALLENGER 24″

Challenger fra Kuberg er en elektrisk trialsykkel som fyller tomrommet mellom de små syklene for barn og en fullstørrelse trialsykkel. Sykkelen er beregnet på deg som er mellom 9 og 14 år. Kuberg Challenger er konstruert med kvalitetskomponenter i alle ledd og gir deg garantert en heftig opplevelse. Sjekk ut kuberg.com detaljert informasjon.

Kr 49.900  TILBUD Kr 45.900 (*gjelder så langt lageret rekker)

KUBERG FREERIDER

Freerider fra Kuberg er et elektrisk leketøy på to hjul. Sykkelen er beregnet på deg som er 15 år eller eldre. Kuberg Freerider er konstruert med kvalitetskomponenter i alle ledd og gir deg garantert en heftig opplevelse. Sjekk ut kuberg.com for video og detaljert informasjon.

Kr 47.900

Kuberg - FREE RIDER - 20" - 2016-1808