GAS GAS eKid E10
Gas Gas E10 er en elektrisk enduro/cross-sykkel for aldersgruppen 3-7 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app (ekstrautstyr), noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Kr 19.900

GAS GAS eKid E12
Gas Gas E12 er en elektrisk enduro/cross-sykkel for aldersgruppen 6-9 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app (ekstrautstyr), noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Kr 21.900

2019 GAS GAS EC 200 Racing
Gas Gas EC 200 Racing har komponenter av aller ypperste kvalitet. Enduroavdelingen på Gas Gas-fabrikken har gått gjennom en revolusjon den seneste tiden, noe som har resultert i ny ramme, motor og demping, samtidig som konstruksjonen av sykkelen som helhet er optimalisert for enorm ytelse og kjørekomfort.

Kr 78.900

2019 GAS GAS EC 250 Racing
Gas Gas EC 250 Racing har komponenter av aller ypperste kvalitet. Enduroavdelingen på Gas Gas-fabrikken har gått gjennom en revolusjon den seneste tiden, noe som har resultert i ny ramme, motor og demping, samtidig som konstruksjonen av sykkelen som helhet er optimalisert for enorm ytelse og kjørekomfort.

Kr 80.900

2019 GAS GAS EC 300 Racing
Gas Gas EC 300 Racing har komponenter av aller ypperste kvalitet. Enduroavdelingen på Gas Gas-fabrikken har gått gjennom en revolusjon den seneste tiden, noe som har resultert i ny ramme, motor og demping, samtidig som konstruksjonen av sykkelen som helhet er optimalisert for enorm ytelse og kjørekomfort.

Kr 81.900