GAS GAS Kids Enduro One
Gas Gas Kids Enduro One er en elektrisk enduro/cross-sykkel for aldersgruppen 3-7 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app, noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Pris: Ikke bekreftet!

GAS GAS Kids Enduro Two
Gas Gas Kids Enduro Two er en elektrisk enduro/cross-sykkel for aldersgruppen 6-9 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app, noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Pris: Ikke bekreftet!

2020 GAS GAS EC 200 Racing (kommer snart)
Gas Gas EC 200 Racing har komponenter av aller ypperste kvalitet. Enduroavdelingen på Gas Gas-fabrikken har gått gjennom en revolusjon den seneste tiden, noe som har resultert i ny ramme, motor og demping, samtidig som konstruksjonen av sykkelen som helhet er optimalisert for enorm ytelse og kjørekomfort.

Kr 80.900

2020 GAS GAS EC 250 Racing
Gas Gas EC 250 Racing har komponenter av aller ypperste kvalitet. Enduroavdelingen på Gas Gas-fabrikken har gått gjennom en revolusjon den seneste tiden, noe som har resultert i ny ramme, motor og demping, samtidig som konstruksjonen av sykkelen som helhet er optimalisert for enorm ytelse og kjørekomfort.

Kr 83.900 (montering kommer eventuelt i tillegg)

Registrering og engangsavgift: 1000 + 1226 = Kr 2226,-

2020 GAS GAS EC 300 Racing
Gas Gas EC 300 Racing har komponenter av aller ypperste kvalitet. Enduroavdelingen på Gas Gas-fabrikken har gått gjennom en revolusjon den seneste tiden, noe som har resultert i ny ramme, motor og demping, samtidig som konstruksjonen av sykkelen som helhet er optimalisert for enorm ytelse og kjørekomfort.

Kr 84.900 (montering kommer eventuelt i tillegg)

Registrering og engangsavgift: 1000 + 4087 = Kr 5087,-