Elektrisk

KUBERG START
Elektrisk trial/cross-sykkel fra Kuberg med 12,5″ hjul. Sykkelen er beregnet på barn fra 2-5 år. På sykkelen kan man justere motorkraft ut fra hvilket ferdighetsnivå føreren innehar, slik at dette er en fleksibel og trygg sykkel både for nybegynnere og de mer erfarne.

Kr 12.500

KUBERG TRIAL HERO
Elektrisk trialsykkel fra Kuberg med 16″ hjul. Sykkelen er beregnet på barn fra 4-8 år. På sykkelen kan man justere motorkraft ut fra hvilket ferdighetsnivå føreren besitter, slik at dette er en fleksibel og trygg sykkel både for nybegynnere og de mer erfarne.

Kr 19.500

KUBERG CROSS HERO
Elektrisk Motocross-sykkel fra Kuberg med 16″ hjul. Sykkelen er beregnet på barn fra 5-9 år. På sykkelen kan man justere motorkraft ut fra hvilket ferdighetsnivå føreren besitter, slik at dette er en fleksibel og trygg sykkel både for nybegynnere og de mer erfarne.

Kr 19.900

KUBERG CHALLENGER 20″

Challenger fra Kuberg er en elektrisk trialsykkel som fyller tomrommet mellom de små syklene for barn og en fullstørrelse trialsykkel. Sykkelen er beregnet på deg som er mellom 7 og 11 år. Kuberg Challenger er konstruert med kvalitetskomponenter i alle ledd og gir deg garantert en heftig opplevelse. Sjekk ut kuberg.com detaljert informasjon.

Kr 46.900

KUBERG CHALLENGER 24″

Challenger fra Kuberg er en elektrisk trialsykkel som fyller tomrommet mellom de små syklene for barn og en fullstørrelse trialsykkel. Sykkelen er beregnet på deg som er mellom 9 og 14 år. Kuberg Challenger er konstruert med kvalitetskomponenter i alle ledd og gir deg garantert en heftig opplevelse. Sjekk ut kuberg.com detaljert informasjon.

Kr 49.900

KUBERG FREERIDER

Freerider fra Kuberg er et elektrisk leketøy på to hjul. Sykkelen er beregnet på deg som er 15 år eller eldre. Kuberg Freerider er konstruert med kvalitetskomponenter i alle ledd og gir deg garantert en heftig opplevelse. Sjekk ut kuberg.com for video og detaljert informasjon.

Kr 47.900

2020 GAS GAS Kids Trial One
Gas Gas Kids Trial One er en elektrisk trial-sykkel for aldersgruppen 3-6 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app, noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Pris: Ikke bekreftet!

2020 GAS GAS Kids Enduro One
Gas Gas Kids Enduro One er en elektrisk enduro/cross-sykkel for aldersgruppen 3-6 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app, noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Pris: Ikke bekreftet!

2020 GAS GAS Kids Trial Two
Gas Gas Kids Trial Two er en elektrisk trial-sykkel for aldersgruppen 5-8 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app, noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Pris: Ikke bekreftet!

2020 GAS GAS Kids Enduro Two
Gas Gas E12 er en elektrisk enduro/cross-sykkel for aldersgruppen 5-8 år. Det kan justeres både toppfart, kraft og gass-respons via app, noe som gjør det lettere for nybegynnere å komme igang. Det vil også være tryggere for foreldre å slippe barnet til på motorsykkel i ung alder. Dette er en fleksibel sykkel for både nybegynnere og erfarne innenfor aldersgruppen.

Pris: Ikke bekreftet!

2020 GAS GAS TRIAL TXE
Gas Gas TXE, trial-sykkelen med clutch og girkasse, samme girkasse og clutch som på den vanlige Racing-sykkelen til Gas Gas. Denne sykkelen sikret VM-tittelen i 2017, 2018 og 2019.

Kr 128.900