Agenturer

Vi jobber hele tiden med å finne nye gode produsenter i våre markedssegmenter. Dette gjør vi for å kunne skaffe de beste og råeste produktene til våre kunder.

Bli forhandler?
Hvis du ønsker å bli forhandler av våre merker (Gas Gas, Montesa, TRS, Kuberg, Hebo, GRO), kontakt oss på salg@tandbergmc.no

Gas Gas er verdens ledende trialsykkel-produsent, med omkring 40 % av markedet. Tandberg MC er Norges eneste importør. Selv om Gas Gas hadde noen utfordringer i 2015, er produsenten tilbake, med nye eiere, sterkere enn noen gang.

gasgas.com

Montesa er en del av Honda, selve symbolet på kvalitet i motorverdenen. Tandberg MC ble importør for Montesa i oktober 2016, og vil tilby support og deletilgang som tidligere ikke har vært tilgjengelig på det norske markedet.

montesa.com

Det skapte store overskrifter da 6 ganger verdensmester, Adam Raga, signerte for TRS høsten 2015. For de som kjenner historien rundt Adam Raga og Jordi Tarres var det kanskje ikke like overraskende. Den ferske trialsykkelprodusenten har virkelig imponert siden oppstarten i 2015, og sykkelmerket har vist god ytelse og kvalitet fra første stund. Vi er stolte over å kunne tilby TRS trialsykler til det norske markedet.

trsmotorcycles.com

Kuberg er en Tsjekkisk produsent av elektriske motorsykler. Selskapets fokus er å produsere sykler med høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. At selskapet utvikler egne komponenter, der mange av konkurrentene kjøper ferdige komponenter fra Asia, er noe som særlig skiller Kuberg fra andre produsenter.

kuberg.com

Hebo har i mange år vært en meget sentral utstyrsleverandør i trialmarkedet. I senere tid har selskapet  jobbet mye med utviklig av nye produkter. I forbindelse med 2015-sesongen presenterte selskapet revolusjonerende trial- og endurohansker, i tillegg til hjelmer for Cross og Enduro med en vekt du ikke trodde var mulig. For 2016 er det helt nye støvler, trial- og endurohjelmer som gjelder, i tillegg til en oppfriskning av designet på alle andre produkter.

hebo.com

Global Racing Oil er oljemerket som har samarbeidet med Gas Gas i årevis. Smøremiddelprodusenten spesialiserer seg på racing og har flere produkter som viser seg å være i en helt egen klasse. Prøv GRO Shampoo – du kommer aldri til å vaske sykkelen uten igjen.

globalracingoil.com